Nii'in, otsikko kertoo kaiken!

Jos tarkemmin ajattelee, niin eihän se kokkausta haittaa, mutta mitä siitä seuraa? Ainahan sen paakkuisen mömmön joku pahaa aavistamaton homo sapiens ((vai mitä me nyt oltiinkaan, apua, IDENTITEETTIKRIISI!!)) pistää poskeensa jos ei jo ennemmin heitä roskiin!

Ihan sama mistä kastikkeesta tai dipintapaisesta, jossa pelleillään suurusteiden kanssa, on kyse, tulos on aina sama: tahmeaa, oksettavaa, kokkareista lällyä, jossa viehättää ainoastaan ((tosin vain hyvällä tuurilla)) sen kaukainen tuoksu.

Tässäpä onkin oivallinen tilaisuus jakaa teille yhden taivaallisen pastakastikkeen ohje, jossa ei tarvita noita kamalia suurusteita, jotka saattavat kavalasti saada ihanimmatkin gourmét -ateriastasi näyttämään lähinnä märältä psklta :D

Tarvitset tuohon ihanaan pastakastikkeeseen (2-3 hlö):

1prk kermaviiliä
1prk tonnikalaa
1rkl tummaa soijakastiketta
1ml/maustemitallinen karria
1ml/maustemitallinen murskattua valkosipulia
1ml/maustemitallinen cyennepippuria
"tursaus" ketsuppia oman maun mukaan

Valmistus:

Kaada tonnikalapurkista öljyt pieneen kattilaan ja lisää sekaan soijakastike, karri, murskattu valkosipuli, ja cyennepippuri, sekoita hyvin, nopea kiehautus. Lisää tonnikalat ja kermaviili ja sekoita hyvin, ei kiehautusta. Lisää vielä ketsuppia oman makusi mukaan niin, että kastike saa kauniin kinuskisen värin ((ei maistu kinuskilta)). VALMISTA PASTAN PÄÄLLE!!! :)